|
Necenzurirano Forum Forum portala Necenzurirano.com
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Ivana Gost
|
Postano: čet srp 12, 2007 1:35 pm Naslov: |
|
|
kockice - primjerice kao dio mozaika, slazu se, sastave stvarnu sliku.
(tiles) |
|
| [Vrh] |
|
 |
Elena Site Admin

Pridružen/a: 04. 06. 2007. Postovi: 6638 Lokacija: Europa Istocna
|
Postano: čet srp 12, 2007 1:54 pm Naslov: |
|
|
Meni čini se CWA uopće vrlo malo tko čita. Kada oni meni mutili glavu i ja drugih kontakta normalno ne imala, meni činilo se da užas: nitko ne čita, nitko nikada ne usppomena nigđe... u nikakvih jezika.
...Nije to istinski užas  _________________ Quae medicamenta non sanant, ferrum sanat, quae ferrum non sanat, ignis sanat.
Hvala za Oluju! |
|
| [Vrh] |
|
 |
Margetic Site Admin

|
Postano: čet srp 12, 2007 1:57 pm Naslov: |
|
|
Ja isto mislim da oni zapravo preko tog smiješnog weba nemaju apsolutno nikakav utjecaj. A sada se i Grgić razotkrio do kraja pa niti njegov web više nema neki značajan utjecaj. To se vidi i po autorima i tekstovima koje objavljuje. To je postala treće razredna copy paste web stranica. Zato je portal Necenzurirano sve posjećeniji i citiraniji. _________________ "Vjerujem u poziv istine, a ne istinu po zadatku"
Napisano na kraju oporuke, u Zatvorskoj bolnici Zagreb, 34. dana štrajka glađu |
|
| [Vrh] |
|
 |
Ivana Gost
|
Postano: čet srp 12, 2007 1:57 pm Naslov: |
|
|
| jackie ipak ima kontakt s marlene simons u nyt-u, i jos neke druge, koji se kod nje informiraju, mozda i danas... |
|
| [Vrh] |
|
 |
Margetic Site Admin

|
Postano: čet srp 12, 2007 1:58 pm Naslov: |
|
|
Tim gore. Znači ona komunicira s onima koji o nama pišu najgore. _________________ "Vjerujem u poziv istine, a ne istinu po zadatku"
Napisano na kraju oporuke, u Zatvorskoj bolnici Zagreb, 34. dana štrajka glađu |
|
| [Vrh] |
|
 |
Ivana Gost
|
Postano: čet srp 12, 2007 2:03 pm Naslov: |
|
|
marlene simons joj je obecavala napisati clanak u nasu korist u vrijeme kad smo radili skupa u cwa.
danas pise samo u korist muslimana, valjda uci od jackie... |
|
| [Vrh] |
|
 |
Margetic Site Admin

|
Postano: čet srp 12, 2007 2:06 pm Naslov: |
|
|
Očito. Inače su svi ti Jackieini kontakti bili čudni ... rubni. Jackie je inace sprijecila objavljivanje moje knjige o islamistickom terorizmu, jer je obecala organizirati prijevod na engleski pa da je ponudimo u SAD-u na tisak. Nikada to nije napravila. Ne mogu iz toga izvući nikakav drugi zaključak nego da je to odradila za muslimane. _________________ "Vjerujem u poziv istine, a ne istinu po zadatku"
|
| [Vrh] |
|
 |
Ivana Gost
|
Postano: čet srp 12, 2007 2:09 pm Naslov: |
|
|
govorila je i meni da cemo to raditi skupa...
ja sam predlagala da napravimo skracenu verziju koja ce se svagdje citati.
ali ne sjecam se o kojoj je knjigi tocno rijec bila, mozda si ti nesto kasnije s njom dogovarao, kad se mene rijesila. |
|
| [Vrh] |
|
 |
Elena Site Admin

|
Postano: čet srp 12, 2007 2:17 pm Naslov: |
|
|
Domagoj, neka će tako:
Podjelimo sa Ivanom knjigu i prijevedemo. Brzije će, nega jedna.
Mada ja molim meni ukazati kao prijevodnika Ivana jasno kako želi.
NYT o CWA također ne pisala, ili ja bih pronašla. Ali englezkim ne čitam
...A sve to levičarstvo će se osječati samo lošje i lošje dan-danas uopće u svjetu i jasno u SAD-u, muslimanskih terorista braniti danas samo Carla može. Sasvim ne takvi danas vremena su. _________________ Quae medicamenta non sanant, ferrum sanat, quae ferrum non sanat, ignis sanat.
Hvala za Oluju! |
|
| [Vrh] |
|
 |
Margetic Site Admin

|
Postano: čet srp 12, 2007 7:03 pm Naslov: |
|
|
To je knjiga "Islamistički terorizam na jugu Europe", jer sam čak imao i izdavače zainteresirane u SAD-u ali sam im trebao poslati englesku verziju. _________________ "Vjerujem u poziv istine, a ne istinu po zadatku"
|
| [Vrh] |
|
 |
Elena Site Admin

|
Postano: čet srp 12, 2007 7:20 pm Naslov: |
|
|
Ja mogu i sve prijevesti, znam engleski mnogo bolje od hrvatskog mada vjerojatno dve brzej će, krokodil, ej  _________________ Quae medicamenta non sanant, ferrum sanat, quae ferrum non sanat, ignis sanat.
Hvala za Oluju! |
|
| [Vrh] |
|
 |
Ivana Gost
|
Postano: čet srp 12, 2007 7:27 pm Naslov: |
|
|
ja sam za, samo ne mogu obecati kojim ce to tempom ici jer krokodil danas krenuo u potragu za nekom velikom barom, ili bazenom s dosta plijena da se moze buckati i hraniti prirodnom hranom ovog ljeta. mrzi sve sto ima pesticida, a ionako nigdje se ne prodaje hrana za krokodile po trgovinama, a osim toga ne voli monoton prostor, samo pravu dzunglu. no krokodilski problemi i suze na stranu, idemo poceti prijevod, pa kad zavrsimo.... vec od danas ili sutra.
sad krokodil stvarno mora ici... do veceras. |
|
| [Vrh] |
|
 |
Margetic Site Admin

|
Postano: čet srp 12, 2007 8:05 pm Naslov: |
|
|
Hvala vam  _________________ "Vjerujem u poziv istine, a ne istinu po zadatku"
|
| [Vrh] |
|
 |
Elena Site Admin

|
Postano: pet srp 13, 2007 6:31 am Naslov: |
|
|
Iz toga gledam, da krokodil želi SVE prijevesti  _________________ Quae medicamenta non sanant, ferrum sanat, quae ferrum non sanat, ignis sanat.
Hvala za Oluju! |
|
| [Vrh] |
|
 |
Ivana Gost
|
Postano: pet srp 13, 2007 7:06 am Naslov: |
|
|
preletjela sad po knjigi prvi put. 506 stranica.
mozda bi bilo bolje napraviti osvrt knjige, s dijelovima koji imaju tezinu za anglofonsko podrucje.
za koga prevoditi?
sto? koliko?
ako imate ciljanu publiku, i dijelove, mozda se tad isplati.
bojim se da uskoro necu vise zeljeti nista pisati ili prevoditi niti na hrvatski ni engleski.
ekskomunicirana jos jedanput... dajte mi sad malo vremena... krokodil bi mogao uskoro svoju kozu prodavati, ali dobro, barem nikad tudju nije i nece  |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
|
Ne možeš otvarati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš glasovati u anketama.
|
|