|
Necenzurirano Forum Forum portala Necenzurirano.com
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Elena Site Admin

Pridružen/a: 04. 06. 2007. Postovi: 7436 Lokacija: Europa Istocna
|
Postano: sri kol 01, 2007 1:55 pm Naslov: |
|
|
Hvala. uvjet su u Google, ja bih i nekoliko slika umetnula.
Da bit njih još ne jedan više drugog, a jedan prije drugom u liniju? Umješ tako?
Gledaj, sam paralelno zapostirala iz ovog popisu SAMO SADAŠNIH ZATVORENIKA I OPTUŽENIKA. _________________ Quae medicamenta non sanant, ferrum sanat, quae ferrum non sanat, ignis sanat.
Hvala za Oluju! |
|
| [Vrh] |
|
 |
Ivana Gost
|
Postano: sri kol 01, 2007 2:04 pm Naslov: |
|
|
mislis ovako?
samo u isti red u kojem je i tekst pozicioniras "klik" prije nego kliknes na "iconu" za sliku. |
|
| [Vrh] |
|
 |
Elena Site Admin

|
Postano: sri kol 01, 2007 3:39 pm Naslov: |
|
|
Ovako mislim. A još višej možeš?
Što do "klik", ne znam, ako to narediti praktičko. Kod meni slika uvjet se pojavlja na kraju teksta, i ja ju od ovog kraju odsjekam i umetnuju u mjesto, gđe želim.
Kako tu još i "kliki prijed", uopće ne znam. _________________ Quae medicamenta non sanant, ferrum sanat, quae ferrum non sanat, ignis sanat.
Hvala za Oluju! |
|
| [Vrh] |
|
 |
Ivana Gost
|
Postano: čet kol 02, 2007 10:04 am Naslov: |
|
|
misa pozicioniras i kliknes (lijevi klik) tocno gdje zelis staviti tekst, na pocetak ili na kraj. i potom slika.
na forumu slika se uvijek ravna s prvim redom, ne mozes vise nego sto jest tu. na webu vec mozes naci "format" slike (desni klik na sliku), potom, "habillage" i izabrati stil: ako je ravnas s tekstom (mozes staviti gdje zelis), ako je "uokviris" u tekst (npr u sredinu teksta), iza teksta, ispred teksta,.... ali na forumu to ne ide nazalost. |
|
| [Vrh] |
|
 |
Elena Site Admin

|
Postano: čet kol 02, 2007 1:32 pm Naslov: |
|
|
Neka će ako je. Nije najozbiljno na kraju - "levi kraj", "pravi kraj". Sadržaj je ozbiljan.
Meni danas 2 puta medal su dali - odsjekali. Ne mogla i do tehničkoj podržki se dozvoniti. Vjerojatno ljudi iz popipu ne samo prema četničkih i muslimanskih terorista ratovali, mada još prema RUSKIH koji bili sa srbinoma.
A najvjerojatno bili i ruski - sa četnikoma točno bili, mogli i u konkretnih mjeste.
A sada meni promarraju. _________________ Quae medicamenta non sanant, ferrum sanat, quae ferrum non sanat, ignis sanat.
Hvala za Oluju! |
|
| [Vrh] |
|
 |
Ivana Gost
|
Postano: čet kol 02, 2007 8:22 pm Naslov: |
|
|
to su "ratnici" hrabri samo nad nemocnim, zenama, starcima i djecom. a kad im dodje vojska kao u Oluji, onda ipak mogu poslije toga "ratovati" samo luciferski, pretvarajuci se i u tomislava i tudjmana dok im se ne ukaze prilika razoruzan narod pokoriti.
jako dobro znaju, kroz sve povjesne primjere, da se jos jedanput izgubi tako oslobodjen teritorij kao u Oluji, da bi ga stoput teže bilo vratiti. mozda nikada. a nitko skoro niti ne govori o pola BiH koju dali za nagradu Srbima - to nije "dijeljenje Bosne"?
za "pocetak" tog luciferskog plana, sve nam heroje sude, a Sanaderu je uvijek "prerano" zaustaviti Haag! jer valjda jos nisu sve heroje i branitelje unistili. |
|
| [Vrh] |
|
 |
Elena Site Admin

|
Postano: pet kol 03, 2007 6:49 am Naslov: |
|
|
Ivana, to treba naime nešto za konkretnih ljude pisati.
Kada češ svaki generalni stvari tu pisati - koje mnogo gđe i pišemo, na svim forumi. - za konkretnih ništa se ne ostane.
A tako ne mora biti. NIKADA. _________________ Quae medicamenta non sanant, ferrum sanat, quae ferrum non sanat, ignis sanat.
Hvala za Oluju! |
|
| [Vrh] |
|
 |
Ivana Gost
|
Postano: sub kol 04, 2007 6:22 am Naslov: |
|
|
mene bas suprotno ucili bivsi vlasnici hrvatski, nikakvih konkretnih imena ne navoditi (nije da sam posve poslusna ikad bila).
kako ti rekoh, treba gledati svaki slucaj posebno, osvjeziti memoriju, izostriti jasnocu svake istine da blista kao suza, ali istovremeno i posjece haag i izdajice. ne mogu na ovim stvarima forumski pisati, treba osvjeziti memoriju i raditi na tom.
evo haag sve konkretna imena ima, pogrijesili su mi "vlasnici"... |
|
| [Vrh] |
|
 |
Elena Site Admin

|
Postano: sub kol 04, 2007 7:03 am Naslov: |
|
|
TVOJIH BIVŠIH TREBA ZAVJEŠATI.
A meni tu učili i vrlo dobro - uopće mnogo što sam u svom životu naučila i neki puta uopće sam položila, mada tu meni naime su naučili i najstari dissidenti, i europski aktivisti, da ne takvi aktivisti, kakvi hašski su - točno suprotni.
Časni.
I iskusni. Što treba i kako treba naime za konkertnih ljude raditi. Oprobano su mnogima i mnom također.
Znaš, zašto sada ne pišu na ovoj temi odmah mnogo-mnogo-mnogo? Iz ikakvih novine pronaći, glupe pogledi autora novinskih odsjeći i zapostirati? A BILE KAKVU PROVOKACIJU MOGUĆE JE I NE PRIMJETITI.
...Pogledamo. Razni pita mogu biti informaciju časnu - i detaljnu - tražiti...
U Zasjede pogledam.
...Tjekom ovog posta imala opet odsjećenje i neko vreme ne mogla povratiti.
Tu također jučer nikakvoj obavjesti nisam dobila za odgovor.
Znaš, Ivana, meni danas kontaktirati tehničko muka je. Svak trenutak nove odsjećenje. Možda to instinski i tehničko, imamo oluje i veliku kisu i to mnodo dana i na velikom terenu. U svakom događaju, ja ov post 10 puta nikako napraviti ne mogu. _________________ Quae medicamenta non sanant, ferrum sanat, quae ferrum non sanat, ignis sanat.
Hvala za Oluju! |
|
| [Vrh] |
|
 |
Ivana Gost
|
Postano: sub kol 04, 2007 7:16 am Naslov: |
|
|
| iovako ovdje necemo nista napraviti, kad te odsjeku ne vracaj se nego idi nesto drugo raditi. samo ce promatraci primati placu za "prekovremeni rad" sto citaju, imaju materijala dosta do kraja godine slagati "analitiku" (onako "mjerodavnu" kao el orsatova sto je). |
|
| [Vrh] |
|
 |
Elena Site Admin

|
Postano: sub kol 04, 2007 7:48 am Naslov: |
|
|
Možda, to i tehničko. Su tu o ovi dana neki promlemi sa elektrištvom zbog kisi. Na kraju tu samo malo bolje od tundri.
Tu NAJOBVEZNO moramo stale raditi, najgore je - kada jesi u zatvoru i nitko i ne pamti da jesi. Ova tema naozbiljna je iz najozbiljnih.
A treba svak korak dugo misliti. Sa elektrištvom ili bez. _________________ Quae medicamenta non sanant, ferrum sanat, quae ferrum non sanat, ignis sanat.
Hvala za Oluju! |
|
| [Vrh] |
|
 |
Elena Site Admin

|
Postano: sub kol 04, 2007 8:59 am Naslov: |
|
|
www.hic.hr/dom/329/dom04.htm
Ivan Šantić - ratni gradonačelnik Viteza
Ivan Šantić, bivši haaški uznik, optužen je na temelju tzv. objektivne odgovornosti koja je, kako to tvrde ovdašnji odvjetnici, zastupljena samo u statutu Haaškog suda. G. Šantić bio je optužen jer je za rata bio gradonačelnik Viteza i na osnovu toga mu se pripisala objektivna odgovornost za sve što se događalo u općini Vitezu. Predao se dragovoljno jer ga je progonila neizvjesnost, ali i strah jer je već imao informacije da su neke ubili UNPROFOR-ovi vojnici. Na pitanje kako je doživio zatvor odgovarao je vidljivo potresen:
- U svakom se zatvoru lomi psiha zatvoreniku, a ovdje se to događa na vrlo suvremen način. Zatvor je pun elektronike, kamera, monitora, svjetlosnih signala, zvučnih signala, dobivate nekoliko puta na dan neke poruke: što javlja Tribunal, što smijete, što ne smijete, obavještavaju vas da se telefonski razgovori prisluškuju... Sama procedura prolaska od zatvora do sudnice u početku mi je bila smiješna jer takvo nešto nisam vidio ni u futurističkim filmovima: deseci zatvorenih vrata, stražari se javljaju "Motorolama", čeka se po pola sata da se jedna vrata otvore, pregledaju vas detaljno gledaju - pod jezik, po tijelu, izuvaju, vežu oči, cijelo ste vrijeme u lisičinama, osim u sudnici... Kažem, to mi je u prvom trenutku bilo smiježno, naprosto čudno - kakve smo to mi opasne "persone" da treba takav nadzor nad nama, a poslije sam se jako uplašio. Pitao sam se koju nam to krivnju pripisuju kad nas moraju toliko čuvati. Sve je to na meni ostavilo svoje posljedice, ja ih, hvala Bogu, ne osjećam previše, ali moram priznati da mi se pojavljuju u snovima.
Prvo optužili, a onda ispitivali krivnju
- Što vam je u zatvoru bilo najteže? O čemu ste najčešće razmišljali?
- Najteža mi je bila neizvjesnost i razmišljanje o obitelji i njenom ugledu. Svakoj obitelji stalo je do časti - a kad cijeli svijet objavi da je netko, ni kriv ni dužan, zločinac - onda je to uistinu tragično. To me strašno pogodilo.
- Kako je došlo do vašeg oslobađanja i nakon koliko ste vremena oslobođeni?
- Nakon dva i pol mjeseca. To je bilo golemo iznenađenje za mene i sve nas. Na osnovi informacija dobivenih od starih zatvorenika Bošnjaka i Srba, već sam se pripremio da ću, u najboljem slučaju, biti u zatvoru dvije, tri godine. Dan nakon uhićenja Kupreškića i Furundžije, dobio sam obavijest od jednog čuvara da postoji mogućnost da sutra idemo kući Skopljak, Katava i ja. Mene je želudac zabolio, odmah sam dobio grčeve. Naravno da nisam vjerovao! Zvali smo Nobila telefonom, on je potvrdio, međutim, rekao je da treba čekati do sutra pa ćemo vidjeti. Cijelu noć nisam spavao. Sutra nam nitko do jedan sat nije otvorio ni zasun na ćeliji, doručak smo dobili dan unaprijed, ručak još nije stigao. Javili su nam tek u jedan sat. I tad smo oslobođeni. Naravno da smo bili sretni, ali nekako sam bio naprosto srdit kad sam zapazio da pri oslobađanju sudac nije ni okrenuo glavu prema nama. Tvrdim da nije znao koga je oslobodio. Čak je postavio korektno pitanje tužitelju zašto se dopustilo da smo od 1995. optuženi, a tek 1997. oslobođeni. Onda je tužitelj rekao nešto što me težko pogodilo. Tek nakon što smo mi optuženi, on je poslao dvije ekipe na teren koje nisu ustanovile nikakvu krivnju i zato on odustaje od optužbe. Kad smo izlazili iz sudnice, opet je bio isti pretres iako su čuvari znali da smo oslobođeni.
- Kako ste vi i ostali osumnjičenici doživjeli Mesićevo svjedočenje u Haagu?
- Ja sam već bio ovdje. Osobno mislim da je nanio veliku štetu našoj državi. Treba razmisliti koje su posljedice takva svjedočenja. Možda je on imao dobre namjere, ali mislim da je pogriješio. Inače zamjeram ljudima koji se pojavljuju u ime neke politike, neke stranke i tvrde da se svaki optuženi treba pojaviti na sudu da bi se procesuirao. Ja bih njih samo upitao kako bi njima bilo da ih netko lažno optuži, pošalje u pritvor, stavi lisice, maltretira i da im poslije kaže: niste krivi i - nikom ništa!
Ne mogla sam pronaći čak foto ovog čovijeka.
I to je sram. _________________ Quae medicamenta non sanant, ferrum sanat, quae ferrum non sanat, ignis sanat.
Hvala za Oluju!
Zadnja promjena: Elena; ned kol 05, 2007 6:34 am; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh] |
|
 |
Ivana Gost
|
Postano: sub kol 04, 2007 9:16 am Naslov: |
|
|
nisam drugo ni ocekivala od haaga - na to sam upozoravala i prosle godine, pogotovo kad vidjela nekih zatvora i metoda....
koliko znam iz medija, lopandicu nije vjerovati, a ovdje ima jedan zanimljiv paragraf..... ne jedan....
| Citat: |
Jer, za mnoge novinare, političare, a posebno dužnosnike međunarodne zajednice, "zločinci" su bili i Pero Skopljak, Ivan Šantić, Marinko Katava, Dragan Papić i davno umrli Stipo Alilović (koji je u vrijeme zločina počinjenog u Ahmićima živio u Amsterdamu), a njihova je nevinost pred Haaškim sudom dokazana. Stoga, ističe se ovdje, tek kad se utvrdi krivnja mogu se koristiti i pobrojani i teško optužujući termini.
http://arhiv.slobodnadalmacija.hr/20000525/novosti.htm
|
ima milijune problema s haagom (tko to jos ne vidi?), ali najveci je problem od svih sto ga je za nasu vladu "prerano" ukidati i sto oni tu azdaju drze na zivotu, istinski sotonisti. |
|
| [Vrh] |
|
 |
Ivana Gost
|
Postano: sub kol 04, 2007 9:31 am Naslov: |
|
|
| Citat: | Isti je slučaj i s čvrstim i uvijek duhovitim Zlatkom Aleksovskim. Mučili su ganeizvijesnošću i čekanjem na početak suđenja dva dana manje od osamnaest (18 mjeseci, a Sud ga je, evo, sada potpuno zaboravio već pet mjeseci nakon obavljenog suđenja. Kažu, čeka se na neki sitni proceduralni potez nekog službenika Suda.
www.vjesnik.hr/Html/1999/02/25/nvan.htm
|
evo kako je aleksovski ostao duze u zatvoru od presude (premda oslobodjen). "zaboravili" ga!! |
|
| [Vrh] |
|
 |
Elena Site Admin

|
Postano: ned kol 05, 2007 6:50 am Naslov: |
|
|
| Ivana je napisao/la: | | ali najveci je problem od svih sto ga je za nasu vladu "prerano" ukidati i sto oni tu azdaju drze na zivotu, istinski sotonisti. |
Ja najpraktičko znam jednu taku vladu još neživu, koju uvjek bilo "prepano" ukidati. Gruzinska, kgbovac Ševardnadze se imenovala.
Dugo EU-vci bjesnjeli bezmjerno ov narod o "demokratu" Ševardnadze pričajuči, koji državnim udarom do vladzi j je došao i zadržavao se samo torturoma. Sam sve prekrasno za Hagu napravljavao posebno čak prema vlastnoj armiji. Dve teritoriji je opstavio vladom nezakonitom proruskim separatistskim. "Nema mu alternativi", pričali EU-vci 10 lijet.
Ako ga voleli manjine - nacjonalne, seksualne, đavo zna kakvi još.
Baš do ga obešlastenog sručenja. Narod tada ne novog konkretnog želelo - još bilo svejedno, koga, - a samo bez velikog "demokrata" Ševardnadze.
Nakon Ševardnadzevskog državnog udaru do ga dolazio iz Njemačkoj Genšer. Na trgu blisko id mjesta, gđe ov Genšer prema TV pričao, veliku demonstraciju postrelijali, a Genšer u kakvih 100 metra pričao o prekrasnoj demokraciji u Gruziji.
Psa policijskog u Gruziji imenuju "Genšer".
Još i danas. _________________ Quae medicamenta non sanant, ferrum sanat, quae ferrum non sanat, ignis sanat.
Hvala za Oluju! |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
|
Ne možeš otvarati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš glasovati u anketama.
|
|