|
Necenzurirano Forum Forum portala Necenzurirano.com
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Elena Site Admin

Pridružen/a: 04. 06. 2007. Postovi: 7436 Lokacija: Europa Istocna
|
Postano: sub lip 30, 2007 6:22 pm Naslov: |
|
|
...a ja tada školovanje tu ču jotroš čitati. Školovanje je stvar ozbiljna... haaško-politički stvari mehanički meni u glavu idu, ako glava je trenirana, a školovati ja jedino ubjek sam sebi školovala, meni još samo školovati se učiti treba  _________________ Quae medicamenta non sanant, ferrum sanat, quae ferrum non sanat, ignis sanat.
Hvala za Oluju! |
|
| [Vrh] |
|
 |
Ivana Gost
|
Postano: ned srp 01, 2007 4:05 am Naslov: |
|
|
najbitnije, otvorili smo školu. sad ćemo proširivati program.
da, neke stvari jednostavno idu u glavu, makako zamuljane, jasne su kao dan.
barem crvenu zastavu na carlinoj školi nije teško prepoznati, a to je danas znak za komuniste (i onakve kao dvornik kad pjeva sanaderu "udri jače manijače).
ali nije to samo njihov znak, to je i nama signal na zapadu demokratskom za: pali!
meni nikako nije išlo u školi engleskog jedno najjednostavnije "clear" ali cijela procedura oko "ready" etc. uvijek kao iz puške!
južni korejac me htio srušiti iz škole, možda ga jednostavno nisam razmjela, kojim je jezikom on govorio, ali poljak (ne znam jeli bio litvanski kao ti), zaključio da nisam tako "lucky", treba učiti... i onda se mogla otvoriti vatra kako treba!
postavio mi el orsatovu sliku stvorenu za učenje, i sve naučila brzo.
svaki pogodak u sridu nagradili velikim crvenim znakom, da se mogu radovati uspjehu, dok el orsatova slika nije postala sva crvena i iskrivljena, a potom i sanaderova.
izprobat ću možda jedanput u životu tu školu primijeniti bez čoraka mislim da mi ide dobro, na VoC-u, pogodi ih strašno, da obično mjesecima divljaju histerično od muke kad neka znanja primijenim.
kakva bi to bila škola bez praktične primjene
jedino poslušnost ne učim lako
ovisi koga treba slušati.
el orsata i sanadera ne.
tebi ćemo ovdje postaviti carlinu sliku pa ćeš brzo sve naučiti
osim ako imaš neku dražu iz moskve
jedino ne znam kojim ćeš ti jezikom onda govoriti da te ona razumije
bitno da je demokratski, istinski, i da pali na crveno
morat ćemo proširiti program školski.
što je ova škola radosni trenutak mog života.
još se nisi ispisala, nadam se
čekam na usvajanje proširenog programa, pa ćemo dalje.
na prekomjerno granatiranje
samo bez cenzure i bez clear
ako je moguće.
clear ne znam ni na hrvatskom.
dakle možemo postaviti slike u našu školu, kakva je to škola bez slika  |
|
| [Vrh] |
|
 |
Elena Site Admin

|
Postano: ned srp 01, 2007 7:52 am Naslov: |
|
|
| Ivana je napisao/la: |
barem crvenu zastavu na carlinoj školi nije teško prepoznati, a to je danas znak za komuniste (i onakve kao dvornik kad pjeva sanaderu "udri jače manijače).
ali nije to samo njihov znak, to je i nama signal na zapadu demokratskom za: pali! |
Eto je najbolje poljsko. Polskość se imenuje
Proširimo programu: i iako vidiš da okrutni smo sliki Carlini koristamo do školi demokratskoj
I iskusni smo ako ti si naučila
Nikakvoj dražoj u Moskvi ja ne imam jasno imam vrlo dragih i to mnogo, najbolji - to znači najlošji - su jasno muškarci, mada jasno ne zbog toga da su muškarci, takvi idiotizmi će jasno bez meni a ako u rusji žene na veliki posti politički nikada ne odreduju.
Sretno. Meni jasno nikada nikuda ne odreduju (niti ne izaberu - neću nikada i probati, glupsto bilo bit krajno), jesam ekspozivan element a manijačku lošju od manijaka muškarca nidaka nikuda ne odreduju također.
Čega točno i ne treba
Što je čorak Oba mojih slobnika ignoriruju Ne znam, bez koga školu primijenimo
Mislim da Carli mogla bih ja pričati najjasno ruskim i to "el orsatovskog" tipa ako najslićni su mada treba da svi tko čita rayumjeli, zbog toga neka će hrvatski. Kurva lako sve urazumjeje. Kurvi ovjek sve razumjeju. Muškarci i tako zvanoi ženi.
SVI CRVENI UDBAŠI UVJEK SU HISTERIČNI. Samo tako. Se osjećuju nesretni, nitko ne razumjeje, što oni nisu pjevali...
Poslušnosti uvjek ja NE ŽELELA SE UČITI I PRIČALA JASNO DA NE ŽELIM. Imala suviše sukoba. Prekalila sam se.
Mada jesam suviše disciplinirama... To je normalan još jedan poljski paradoks.
NAIME KOGA SLUŠATI...
Slušam sada Domagoja i tebe slušam. Posebno kada normalno u krevet maršeruješ
Jedino smo i inklinirana na ovom svjetu do prekomjernog gramatiranja...
Koje treba pripremanja na terenu... a posebno špijunskog
Kakvi su moje uspjehi danas, najdragi učitelj i učenik odrkivanog okrutnog špijuna  _________________ Quae medicamenta non sanant, ferrum sanat, quae ferrum non sanat, ignis sanat.
Hvala za Oluju! |
|
| [Vrh] |
|
 |
Elena Site Admin

|
Postano: pon srp 02, 2007 7:49 am Naslov: |
|
|
Kako mora biti - sladka kava ili slatka kava
To je u mom događaju nesla...ka  _________________ Quae medicamenta non sanant, ferrum sanat, quae ferrum non sanat, ignis sanat.
Hvala za Oluju! |
|
| [Vrh] |
|
 |
Ivana Gost
|
Postano: čet srp 05, 2007 4:22 am Naslov: |
|
|
| Citat: | | akvi su moje uspjehi danas, najdragi učitelj i učenik odrkivanog okrutnog špijuna |
odlicni
slatki. |
|
| [Vrh] |
|
 |
Elena Site Admin

|
Postano: čet srp 05, 2007 8:15 am Naslov: |
|
|
DObar tek, ješte meni u skast  _________________ Quae medicamenta non sanant, ferrum sanat, quae ferrum non sanat, ignis sanat.
Hvala za Oluju! |
|
| [Vrh] |
|
 |
Ivana Gost
|
Postano: sri srp 11, 2007 8:35 pm Naslov: |
|
|
| zatvara se skola.... |
|
| [Vrh] |
|
 |
Elena Site Admin

|
Postano: čet srp 12, 2007 7:20 am Naslov: |
|
|
Žao, meni još učiti i učiti
 _________________ Quae medicamenta non sanant, ferrum sanat, quae ferrum non sanat, ignis sanat.
Hvala za Oluju! |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
|
Ne možeš otvarati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš glasovati u anketama.
|
|