Necenzurirano Forum
Forum portala Necenzurirano.com

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

KAKO PROVOKATORI SMETALI BRANITI GOTOVINU
Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća

Započni novu temu   Odgovori na temu    Necenzurirano Forum -> Protiv cenzure
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Ivana
Gost

PostPostano: čet kol 02, 2007 8:46 pm    Naslov: Citiraj i odgovori

a na ovoj temi smo PREKRASNO mogli vidjeti i kako i zašto "revolucija jede svoju djecu".
to mi se nikad nije svidjalo, pa sam uvijek željela znati zašto to pričaju, jer u nas se ne jedu ljudi, nismo kanibalisti.
i sad smo svi doznali.
premda u ovom slučaju zjeli malo prerano, ili ne baš po redu, ali nama nikad ne smije biti prerano ništa kad treba zjesti zločeste i nepravdne etc., svi dođu na red.
pa nek nam sad pricaju "sanader ce ove slusati.... nema druge" (zato on voli reci "nema alternative...") prema je i ove vlasnike koji to meni rekli (i koji mi ga prvi preporucili, takozvani patrioti) "iznanadio"... iznenadio, a opet će on mora slušati - jeffa?
da vidimo tu poslušnost, dokle će, i zašto je sve uvijek "unaprijed odlučeno".... vidjeli smo kamo vodi.

i najžalosnije je da su mi ti "vlasnici" (i tko zna tko su njihovi vlasnici! možda Jeffovi?) prvi rekli da je "njima" - "general Gotovina glavna meta." jos oko Božića 2000, kad sam pisala tekst o Kordiću za "slobodnu" dalmaciju i upozorila na to.
(tko su to i jeffovi "they" koji tolike domoljube unistili? pa savjetovao i meni da zaboravim i spasim se?) tko su to svi "oni"?

Elena, ovo o "glavnoj meti" je posao za borca za ljudska prava.
i strbcu je on "glavna meta" premda nije imao nikakvih dokaza po vlastitom priznanju.
[Vrh]
Elena
Site Admin

PostPostano: pet kol 03, 2007 6:45 am    Naslov: Citiraj i odgovori

Meni to SVE dorbo je poznato. I vrlo danvo.
SVE.
Jasno i zbog "glavnoj meti". Suviše sve jasno je.

Revolucija jade svoih djetete. U "centaru svemirnoj revolucji" prekrasno to znam i briga meni i uzoraki napravljavati.
Sama semi ja mislim ako kontar-revolucijonera. Imali komunizam u socijalističkom logoru i praktičko socijalizam u Europi danas . ne kako u SSSR-u, odkriti, a takav "stidljiv" i "puzajuči".

Zbog "Jeleni P." sve točno si danas razuniješ.

"Ludzke prave" su danas pojam sasim perverted, ne znam, kako to pisati hrvatskim. Naime ga su perverted da svih prijevarati odnosto toga, čim bilo - što samo i moralo biti.
Ako to bil pojam PREMA KOMUNIZAMA.
Naime ako pišeš, misl je sasvim ne kakva nova - komunizam je totalna perversija SVEJ REALNOSTI.
Zbog toga borna dissidenta PREMA KOMUNIZAMA i imenovala se "borba za ludzka prava".
Realno to bil jedan aspekat. I tada bil realan.

Kasnije kgbovci/udbaše se naučili neki stvare perverzivati.

Zbog toga i treba - REALNOST RESTAVRIRATI.

Sa realnima pravima umjesto laganja sotonskog.
Korisnički profil Pošalji privatnu poruku AIM YIM MSNM
Ivana
Gost

PostPostano: uto kol 07, 2007 8:14 pm    Naslov: Citiraj i odgovori

Citat:
perverted, ne znam, kako to pisati hrvatskim.

moze se pisati "perverzan" (muski rod, jednina - singular), perverzni (musli rod, mnozina-plural)
"perverzna" (zenski rod, jednina-singular), "perverzne" (zenski rod, mnozina-plural)
"perverzno" (srednji rod, jednina isti kao pridjev - adjectif je i i prilog - adverb); "perverzna" (srednji rod, mnozina)
"perverzija" - imenica
i hrvatski jezik ima puno rijeci s korijenima iz "klasicnog europskog"
ja obicno prevodim to kao "nastran".
evo sinonimi iz jednog rjecnika, nek sanaderovski hdz-ovci odaberu, ali svi im idu u svemu sto rade:
poremecenost (poremećeni), izopačenost (izopačeni), nastranost (nastrani), iskvarenost (iskvareni), nenormalnost (nenormalni), protuprirodnost (protuprirodni), pokvarenost (pokvareni)
i protuprirodnost je prigodan prijevod u ovom slučaju.
[Vrh]
Elena
Site Admin

PostPostano: sri kol 08, 2007 7:08 am    Naslov: Citiraj i odgovori

Točno. Danas ja ne samo nick, mada i profil popravila Orsatu3, pogledaj. Znaš, Ivana, kakvi podatki personalne najprv je dodao? E-mail VoCa, lokacija - Montreal, i još u ženskom spolu sebi zapostirao i zapostirao nick, da "j... Kolindu". Meni na kraju sve čini se još sasvim luda kuća i to u javnoj (ili javna u ludoj), i neka j... svoju Kolindu u kakvoj normalnoj ludoj kuće naokolo Sanaderu, samo ne tu.
To je ja prosto to popravila i meni na kraju vremeni žao još jedan put čitati, kako EL Orsat j... Kolindu.
PERVERZNI SU...
Ivana
Gost

PostPostano: sri kol 08, 2007 7:16 am    Naslov: Citiraj i odgovori

nisam to ni vidjela a sto bolje ocekivati, orsat je prije pisao pod mojim punim imenom i prezimenom pa jos kritizirao svog tadasnjeg suradnika "istinu" sto je to izbrisao, premda mu je i on puno tolerirao jedno duze vrijeme...
hvala sto si odmah reagirala.
profil mu sada tocno odgovara. na njegov ludi forum nitko i ne ide samo sanaderovi idioti.
[Vrh]
Elena
Site Admin

PostPostano: sri kol 08, 2007 7:42 am    Naslov: Citiraj i odgovori

Kako misliš, možda ovomu psihu povratiti ime ga najvoljonoj Kolindi ako tako ju volji Question ...Samo možda bez j... a možda i sa j..., na kraju ga je ideja Question
Ako psih trpli od čak ne razdvajanja, a množenja lice, samo na našom forumi 6 ili 7 njih ima, još težko je računati, i mu čini se, da ne samo on voli Kolindu, mada još voli ju ako lesbijka.
...Ili neka lesbijskij forum ikakav kreiraju ove kreten(k)i da pisati tko koga j... do vraga.
Ivana
Gost

PostPostano: sri kol 08, 2007 7:51 am    Naslov: Citiraj i odgovori

ne znam sto reci, bolje je nek rade prljavstine na svom forumu, gdje je ionako kontaminirana zona u koju mi ne zalazimo, ovdje nam ne trebaju i nek ne zalaze ovdje.
[Vrh]
Elena
Site Admin

PostPostano: sri kol 08, 2007 8:47 am    Naslov: Citiraj i odgovori

Rješeno je, će samo Orsati ###.
Čekamo na psihijatra ua svih skupa.
Brzo stopmju medicinsku sebi dobude, kada još ne ima.
Ivana
Gost

PostPostano: čet kol 09, 2007 7:49 am    Naslov: Citiraj i odgovori

Otkrit cu vam jos jednu mracnu tajnu "velike revolucionarne politike" mog "prijatelja" JK, koji mi se kao prijatelj nametnuo tako sto se hvalio suradnjom sa suprugom generala, urednicima HL, pa da je bio i na Sinjskoj alki s mojim stricom i strinom u lozi. Da bi mi na kraju rekao da odustanem od "izgubljenog slucaja" generala, a meni savjetovao da odem raditi u Americi gdje me on preporucio, u "veliku politiku" na poslu koji se meni cinio na nizoj razini od prvog posla sto sam u Kanadi nasla sama tek za prostu egzistenciju u prvo vrijeme, ali americka kompanija u koju me on htio poslati na putu u "hrvatske revolucije" u kojim nema mjesta herojima domovinskog rata, radila je i promociju i Borisa Tadica, srpskog predsjednika... Koja je to zajednicka nit koja spaja JK-a, hrvatskog laznog "tomislava" ja ne znam....
Zato sam ja Jackie uvijek govorila, mi cemo raditi "public relations" jer mi mozemo bolje i vise, ali eto znamo pricu s Jackie.
A sad otkrivam sto mi je JK rekao, da "uspijem" - nesto sto mi nikad ni Zidovi nisu trazili od mene nego su mi ostavljali dojam da postuju sto ja jesam, pa i rekli su mi "ti si ono sto jesi"....
Rekao mi je JK - ne da se konvertiram - nego da prosto kazem da sam "Zidovka koju su protjerali hrvatske ustase iz Hrvatske" i primit ce me na posao. JK mi je za pocetak obecavao placu, to jest predlozio da ne prihvatim za pocetak nista manje od 60,000-70,000 USD minimalno premda sam trebala traziti 80,000-90,000 USD da bih bila sigurna da cu za pocetak dobiti barem navedeni minimum.
Objavila sam ipak tad na voc-u isto sto i prije, da ce Hrvati imati svoj Bozic i Uskrs, ma sto Carla del Ponte radila za nase blagdane i minirala svoju "karijeru". Naravno, nisam rekla da sam ono sto nisam, i to mi je bio najmucniji intrevju za posao u zivotu, kojem sam unaprijed znala ishod ali sam sutjela do danas o ovome, iz razumljivih razloga zar ne. Sve ima svoje vrijeme...
Pa eto ako su Sanader i Mesic "ustase" i ja ne mogu i ne smijem u Hrvatsku (a znamo da su s tom retorikom dosli na vlast i jedan i drugi), ne znam zasto je JK kasnije trazio da radim s HDZ-KAnada i da otvorimo te stranice - neke su mi cudne sve te "ustase" i tko koga progoni. Pa eto sad imaju i to...
Ali zivimo u svijetu u kojem ne bismo trebali biti ni Katolici, zato cu ja ipak ostati "ono sto jesam".... i lutati po forumima dok ne bude sto bolje.
JK nikad nece izgleda doznati da je tu sva ljepota i inteligencija i istinska elita, ne treba mi njegov lazni svijet u kojem ljudi jednu jedni druge. Ali htjela sam otkriti kako su "otpisani"/ komunisti dosli na vlast u Hrvatskoj.
Boze cuvaj nase Heroje. Nije vrijedno nista istine.
Ako ovo komu steti, slobodno brisite, ja idem svojim putem sad....

Zadnja promjena: Ivana; čet kol 09, 2007 8:04 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Ivana
Gost

PostPostano: čet kol 09, 2007 7:59 am    Naslov: Citiraj i odgovori

toliko o "demokraciji" i "ljudskim pravima" "velike politike".
zato sam ja otvorila moj "blog o demokraciji" i napisala sam da sam katolik.

a zasto sam kasnije dodala : Bog zna - o tome mozda drugi puta, zna to samo jedan hrvatski svecenik koji mi je rekao kakav sam ja katolik, da nisam nikakav katolik ako ne idem u hrvatsku crkvu... u neku vec idem kad mogu i kad sam je dostojna, ali on mozda ne zna. jedino ne znam zasto su me svi htjeli obesrabriti da ne radim na voc-u, zbog "ustaskog hdz-a"?

Zadnja promjena: Ivana; čet kol 09, 2007 8:22 am; ukupno mijenjano 2 put/a.
[Vrh]
Elena
Site Admin

PostPostano: čet kol 09, 2007 8:13 am    Naslov: Citiraj i odgovori

Čini se, Kuhner nije tu moderator da brisati.
Niti i Jackie...
Ivana
Gost

PostPostano: čet kol 09, 2007 8:15 am    Naslov: Citiraj i odgovori

evo morala sam jos nesto reci gore.
ja necu vise nista brisati.
[Vrh]
Ivana
Gost

PostPostano: čet kol 09, 2007 8:17 am    Naslov: Citiraj i odgovori

a eto, Bilaver, poznati "ustasa" i danas sve vaznija figura u politici premijera. odlucili da im je ipak lakse s idiotima dirigirati i maskirati izdaju domovinskog rata i heroja.
[Vrh]
Ivana
Gost

PostPostano: čet kol 09, 2007 12:05 pm    Naslov: Citiraj i odgovori

govorim o ovom clanku kojim je "minirana" moja tako reci konverzija po JK i "karijera":
http://voiceofcroatia.net/CarladelPonte-Easter.htm
spojnica je bila na naslovnici voc-a pred intervju.
a americki casnik kojeg tu citiram, rekao je da je general Ante Gotovina genij po povratku iz Divulja ako se dobro sjecam....
[Vrh]
Elena
Site Admin

PostPostano: čet kol 09, 2007 12:25 pm    Naslov: Citiraj i odgovori

Ako svima je dobro (loše) poznato da Carla ima posebne težke problemi sa joj odnoskom do Vjeri, vrlo je verojatno da "osveta religijna" prema Hrvata tu i je joj glavni "čimbenik".
Eto ako manijak-ubojoca može ubijati svaku ženu u žutom krataku ili u zelenom rubu i sl. - ova sama manijakografija. Ako neka djevojka u zjelenom rubu njemu ne poželjela se udati. Jasno, samo ubiti. Svih.
Srbinskih i muslimanskih terrorista to apsolutno ne tiči, ako Carla ne imala vjerojatno tu personalnih problema...
Imala samo ako bivši Katolik.
Prethodni postovi:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Necenzurirano Forum -> Protiv cenzure Vremenska zona: GMT.
Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća
Stranica 3 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možeš otvarati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš glasovati u anketama.